فرادرس

  • ۰
  • ۰

نرم افزار مالی

نرم افزار مالی

در عصر حاضر با پیشرفت تکنولوژی ، نرم افزار ها پایه و اساس علوم مختلف اعم از پزشکی تا مدیریت و حسابداری را شکل داده است. نرم افزار مالی نه تنها باعث سرعت بخشی در انجام کارها و مبادلات، کنترل و کاهش هزینه ها شده اند بلکه با پردازش اطلاعات و تجزیه و تحلیل های آماری باعث نگرشی نوین در بخش مدیریت مالی و حسابداری نیز گشته است.

 یک سیستم مکانیزه حسابداری ، ضمن ایجاد پیوند بین حسابداری و نرم افزار، سال ها است که بسیاری از مشکلات موجود در بخش مدیریت مالی را بر طرف نموده و به عنوان جز جدایی ناپذیر سازمان ها و کسب و کار های کوچک و بزرگ درامده است.

لزوم استفاده از نرم افزار های مالی در کسب و کار های امروزی

نرم‌افزارهای مالی امروزه باید با رویکردی جامع نســبت به نیازهای حال و آینده مدیران مالی تولید می شود، این نرم‌افزارها فرصت مناســبی را جهت پاسخ به نیازهای بخش مالی شــرکت‌ها و سازمان‌ها فراهم می‌سازد. امروزه هیچ ارگان و سازمانی را بدون یک سیستم کارآمد  نمی‌توان به‌درستی اداره نمود.

 در سال های اخیر با توجه به دقت بالا و کوچک و ارزان بودن رایانه ‌ها، کامپیوتر به ابزاری مهم در امور مالی تبدیل شده است. استفاده از نرم‌افزار مالی مناسب از جمله خزانه داری، مدیریت انبار و اموال، برنامه و بودجه ، حسابداری، نرم‌افزار بازرگانی و نرم‌افزار حقوق و دستمزد وگزارش‌گیری می‌تواند به سهولت و بدون صرف وقت زیاد مدیر را نسبت به تمام مسائل مالی شرکت آگاه کند.

انواع سیستم ها و نرم افزارهای حسابداری

نرم افزارهای مالی و حسابداری نرم افزارهائی هستند که اختصاصا برای انجام عملیات حسابداری طراحی شده اند. با استفاده از آنها می توانید تمامی عملیات حسابداری از جمله صدور سند حسابداری، تهیه دفاتر روزنامه، کل و معین، تنظیم تراز آزمایشی و تهیه صورت های مالی و گزارشات مختلف را انجام دهید.

نرم افزارهای حسابداری می تواند بسیار ساده و ارزان و یا بسیار پیچیده و گران باشد با توجه به حجم عملیات مالی و پیچیدگی فعالیت های مالی مؤسسات مختلف، نرم افزارهای حسابداری مورد نیاز آنها می تواند بسیار ساده و ارزان و یا بسیار پیچیده و گران باشد. هزینه کردن در مورد نرم‌افزارهای مالی مناسب، سرمایه‌گذاری برای آینده شرکت و یا سازمان مربوطه است.

چه زمانی به استفاده از نرم افزار ها نیاز داریم؟

در انواع کسب و کار ها با هر ابعادی برای اطمینان از اینکه تمام عوامل هزینه و درآمد به خوبی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 همچنین زمانی که یک کسب و کار توسط بیش از یک نفر اداره می‌شود و فعالیت‌های شرکت افزایش می‌یابد.

 با توجه به رشد هرچه سریعتر تکنولوژی و ضرورت استفاده بهینه از تمامی امکانات و زمان موجود برای داشتن یک رقابت کامل در بازار کار به یک سیستم نرم‌افزار مالی نیاز است.

شما به فراخور نیاز و ابعاد کسب و کارتان می بایست برای مدیریت اقتصادی خود که امروزه بقای سازمان در گرو آن است، از نرم افزار ها استفاده کنید.

مزایای نرم افزار مالی  و منابع انسانی

  • شرکت ها با صرفه هزینه ی اندک و نصب نرم افزار های حسابداری به راحتی می توانند حساب های خود را انجام دهند. به عقیده ی حسابداران موفق و حرفه ای شرکت های دارای کسب و کار بالا با وجود مزیت های نرم افزارهای حسابداری به سراغ سیستم قدیمی کاغذی برای پیش برد کارهای خود نخواهند رفت.
  • نرم افزارهای حسابداری امکاناتی متعددی را در اختیار کسب و کار شما قرار می دهد.از جمله امکانات نرم افزارهای حسابداری امروزی می توان به خلاصه حساب بدهکاران و به صورت کلی گردش حساب مشتری ها و مشخص کردن بدهکار و بستانکار بون آنها اشاره کرد.
  • همچنین امکانات دیگر از جمله: سود و زیان ترازنامه به صورت گزارش ابلاغ,مشخص کردن ارزش سهام گذاری,تجزیه و تحلیل فروش,محاسبه ی ارزش افزوده و عوارض به صورت خودکار,گزارش تجزیه و تحلیل حقوق و دستمزد و امکانات گسترده دیگر.
  • از اهداف اصلی در طراحی نرم افزارهای حسابداری می توان به سهولت در کار با این نرم افزارها اشاره کرد
  • دیگر مزیت این نرم افزارها می توان به تعریف اسم اشخاص و کالاهای انبار و تعریف حساب ها اشاره کرد که برخلاف روش سنتی فقط یکبار تعریف میشود که همزمان می توان از این اطلاعات در دوره های مالی متفاوتی استفاده کرد.

چه کسب و کارهایی به نرم افزار در حوزه مدیریت مالی نیاز دارند

اما اگر هر یک از موارد زیر در نوع کسب و کار شما دخیل است، بنابراین سرمایه گذاری روی انواع نرم‌افزار مالی کار عاقلانه‌ای می‌باشد

  • دسترسی فراگیر
  • چندکاربره بودن
  • اتوماسیون مالی
  • قالب‌های از پیش آماده
  • شروع تازه کسب و کار شما
  • رشد و توسعه کسب و کار شما
  • پیچیده‌بودن سیستم کنونی شما
  • سازگاری با نرم‌افزارهای جانبی و جدید
  • نیاز شما به مشاهده دقیق مراحل کاری
  • نیاز دسترسی سریع شما به اطلاعات مالی
  • اطمینان از تطبیق فعالیت‌ها با قوانین و استانداردها

انواع  نرم افزار حسابداری

 

هر کدام از نرم افزار هایی که وارد بازر شدند دارای کارائی و مزایا و معایب مختلفی بودند. پدید آورندگان نرم افزار های حسابداری این نرم افزارها را به چند دسته تخصصی تقسیم میکنند

 

سیستم حسابداری مالی

سیستم حسابداری انبار یا انبارداری

سیستم خرید و فروش و صدور فاکتور

سیستم بانک و صندوق و عملیات چک

سیستم حسابداری حقوق و دستمزد

و…

نرم افزار مالی گروه فنی مهندسی آی کن با تجربه موفق چند ساله در ارائه ی نرم افراهای مدیریت مالی و منابع انسانی به سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی، متناسب با نیاز کسب و کار شما بهترین نرم افزار را در اختیار شما قرار می دهد تا ضمن براورده کردن نیاز های مالی شما تضمینی برای پیشرفت و برای سازمان شما در هر ابعادی باشد.

  • ۹۸/۰۶/۰۱
  • سمیرا ضیاالملکی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی